Aankomst Kaapstad

En dan ineens sta je in Kaapstad, en ook nog in het begin van de winter. Dat laatste valt overigens wel mee want vandaag kon ik gewoon in Tshirt over straat. Ik heb van de gelegenheid gebruik genaakt om deze rustige zondag een rondje met mijn nieuwe wagen te maken. Zondag is rustig op de weg en dus een mooi moment om let het stuur rechts links van de baan te rijden, want dat is hier de regel.
Op een of andere manier lukt het me nog niet om foto’s toe te voegen dus daar moet ik nog wat op vinden. Het lukte overigens wel op http://de-zeeherberg.hyves.nl/ waar ik inmiddels ook een site ben gestart vanwege de rage/hype kon ik dat niet nalaten.
Afgelopen week wat wezen eten in Longstreet, niet zover hiervandaan, in het swingende Mama Africa, een eetgelegenheid met buffel, springbok en krokodil op de menulijst. Ik heb het maar bij een springbok biefstukje gehouden… Leuk was wel dat er opnames waren van Three Sheets, een Amerikaans programma met Zane Lampry (InZane!) als presentator. Deze showman reist de wereld rond met als enig doel het drinken van veel alcohol, want dat is zijn beroep, tot die onderuit gaat.
Dat gebeurde dus ook in Mama Africa met zompige roffel en trommel geluiden op de achtergrond. Meer over hem is te vinden op http://www.mojohd.com/mojoseries/threesheets/ en het was dus wel lachen aan de bar want hij is hardstikke maf. Even kijken of ik een youtube filmpje kan vinden van hem…
Categories: Ontdekkingen, Reizen, Steden | Tags: ,

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: