Rond het kantoor

Het Regiokantoor Afrika heeft een prima locatie voor werk uitgezocht en staat in geen vergelijking met Den Haag waar slechts de Nederlandse Spoorwegen voor afwisseling zorgen. Vanaf het balkon, nog geen 10 meter vanaf mijn bureau staat de Tafelberg prominent te pronken en gezien het hier vier seizoenen in een dag kan zijn, zie je de tafelberg met of zonder tafelkleed:

Een stukje opzij is de haven te zien met vissersschepen en vanaf daar begint de V&A Waterfront, de meest promnente toeristen verzamelplaats van de stad vanwege de vele restaurants, cafe’s, straat artiesten en kunst met Afrikaanse kusnt.

Dus even voor de lunch naar buiten voor een sandwich ergens, heeft het gevaar dat je wat langer wegblijft van je werk dan eigenlijk de bedoeling is. Het zal wel de nieuwigheid zijn. Dinsdag vertrek ik voor tien weken naar de Verenigde Staten dus de volgende logs zullen wat meer vertellen over het leven op de campus van de Missoulla University in Montana.
Categories: Reizen, Steden | Tags:

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: