Bezoek Dubai

Zo, we pakken de draad weer op. Sinds Montana ben ik de halve wereld overgevlogen inclusief een weekje bezoek in Nederland, terug naar Kaapstad voor een week en nu net aangeland in Dubai, waar de laptop eindelijk weer eens reageerd op een internetverinding. Holland was regenachtig, en dat was Kaapstad helaas ook met nog een aantal voorjaarsstormen. In Dubai ligt dat allemaal wat anders, want ik kreeg vannacht gelijk een lauwe dweil in mijn gezicht toen ik de luchthaven uitwandelde… de hitte hier zal wel even wennen worden.
Nog niet veel gezien, maar vanuit de hotelkamer had ik vandaag een aardige uitkijk over Dubai, en de skyline is veelbelovend. Er staan hier aardig wat wolkenkrabbers in de meest uiteenlopende vormen, en de helft staat nog in de steigers ook. Voor het einde van het jaar zal ik Kaapstad voor Dubai verruilen dus hopelijk zijn ze dan klaar zodat ik ergens een huisje kan uitzoeken .
Categories: Reizen, Steden | Tags:

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: