Burj al Arab

Deze week hebben we kennis gemaakt met de nieuwe baas die vanaf volgende maand de scepter over onze regio zal zwaaien. Plaats van handeling: ‘s werelds eerste zeven sterren hotel Burj al Arab. En dat was dus een mooie gelegenheid om voor de lunch dit hotel aan de binnenkant te bekijken, want zonder afspraak kom je er namelijk niet in. Een biertje kost al gauw 30 euro, dus niet echt een plek om eens goed uit je dak te gaan. Ook eenmaal binnen kom je niet overal binnen, want de meeste zalen en restaurants zijn afgehuurd voor officiele partijen en congressen. Helaas heeft de YouTube politie het filmpje betrapt op muziek die beschermt is door een platenmaatschappij, dus de volgende keer maar wat minder bekende hits onder de beelden zetten. Volgende week deel 2 van Nigeria, want ik vertrek zo dadelijk opnieuw naar het Wilde Westen van Afrika en zal dan als de visa op tijd verkregen wordt ook nog een bezoek brengen aan het buurland Benin.

{YOUTUBE}hYlvnQ0OMmQ{YOUTUBE}

Categories: Reizen, Steden

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: