Roemenie

Vorige week vond ik mijzelf terug op het vliegveld van Boekarest. Na een drie uur lange rit door de velden van Oost Roemenie arriveerde ik in een hotelletje in Constanza, de havenstad aan de Zwarte Zee. Dit is allemaal buiten mijn regio van Het Bedrijf, maar ik was hier op uitnodiging van een Internationaal Haven Training Bondgenootschap en dus sla je zoiets niet af.

Bovendien was het een leerzame ervaring en heeft het interessante connecties opgeleverd. Tijdens het afsluitende feestje moest ik wel even terugdenken in wat voor vreemde plekken op deze aardbol ik ben terechtgekomen sinds ik De Operatie de rug toekeerde me in de wereld van De Training ging bezighouden… Dat was geen slechte keuze, achteraf…

Categories: Reizen, Steden

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: