Cartagena gefilmd

Inmiddels veilig geland op Schiphol en dit maal kwam de koffer netjes de rolband af, helaas was de handgreep in stukken. Thuis bleek dat de koffer geheel open gehaald was en doorgelicht. Dat bleek uit de wijze van verpakken, maar ook uit een achtergelaten briefje van de Transportation Security Administration, een afdeling van de U.S. Homeland Security. Affijn, alles was er nog. Beter nieuws is dat ik n.a.v. de landing in Londen wat meer gefilmd heb en hieronder het resultaat van een psaard en wagen rit door Cartagena:
In het hotel Santa Clara, gelegen in het oude stadscentrum, zaten nogal wat rare vogels in de binnenpatio. De gebouwen in Cartagena hebben allemaal binnenplaatsen waar de jungle welig tiert. Dus ook tropische vogels hebben deze plek gevonden en gezien iedereen buiten ontbijt, zijn ze aardig tm geworden.
Last but not least het straatleven. Een ander land is voor niet bezoekers al moeilijk voor te stellen, maar overal waar het warmer is dan in Europa speelt het leven zich buiten af. Op het Simon de Bolivarplein in Cartegena des Indes wordt gedanst, de hele avond lang. Het enige wat je als bezoeker doet is een fooi in de bekende hoed gooien en de poppen zijn aan het dansen.

 

 

Dat was het laatste bericht zover Columbia, volgende week naar Marokko…
Categories: Ontdekkingen, Reizen, Steden | Tags:

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: