Op weg naar Aqaba

;

Wonderlijk, mijn nieuwe Blackberry werkt uitstekend, zelfs in de Jordaanse woestijn waar ik nu met een rotgang opeen uurtje van de Gazastrook naar de Rode Zee stuif.
Met Google Earth volg ik het stipje live en zie het sneller bewegen naarmate ik inzoom.

Nu dan eindelijk een leuke mobiele telefoon waarmee ik de drie uur lange rit kan uitzetten en live kan bloggen en dus dicht bij de Maalstroom van het leven kom.

Het land hier lijkt erg op Egypte en ik moet weer even wennen aan de roadblocks en ongeorganiseerde militairen die met hun geweren zwaaien. Die zie je niet in Dubai.

De chauffeur maakt in gebroken Engels duidelijk dat we ‘sjeih’ gaan drinken. Theepauze dus, ik vind het prima, het is perfect weer en ik ben online met de digitale wereld. Ik weet nog niet of dit het reizen nu leuker maakt of juist minder avontuurlijk. In ieder geval zal de frequentie van dit log drastisch gaan toenemen. De Maalstroom begint weer te draaien, ik voel het.

Categories: Reizen, Steden | Tags: ,

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: