Woestijn safari

Het feit dat het plaatsen van een nieuwe log zo lang duurde is goed te verklaren. Ik heb namelijk een nieuwe laptop gekocht en wel een MacBook van Apple. Dat is dus iets heel anders dan een gewone PC, maar nu na enige gewenning lijkt alles beter en makkelijker te gaan. Het is een flitsend apparaat. Tot zover de huishoudelijke mededelingen.

Na een tweetal reizen naar Aqaba (Jordanie) en Salalah (Oman) ben ik inmiddels neergestreken in standplaats Dubai en een van de interessante zaken hier is de enorme hoeveelheid 4×4 auto’s. Ik heb nog een gewone Honda huurauto, maar als zaken gaan zoals ik hoop dat ze gaan wil ik ook zo’n wagen. Dat kwam door een rit van de week waarvan hier een klein beeldverslag.

Vannacht vertrek ik naar Nigeria en dat wordt de eerste keer en dus oppassen geblazen want het is niet echt een makkelijk land heb ik begrepen. Ik bezoek de terminals in Apapa (in Lagos) en Onne (in de Delta) en dus staat er weer een avontuur te wachten, waarvan volgende week meer te zien is. De anti muggen pasta en een klamboe zitten al in de koffer.

Categories: Ontdekkingen, Reizen

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: