Bouwen in Dubai – 1 – waar ik woon

Goed, ik ben nu veilig en wel neergestreken in Dubai en heb zo ongeveer alle papperassen geregeld die je nodig hebt voor een lang verblijf in de Emiraten. Rijbewijs, labor card, health card, visa, airport pass, bankpas, alcohol license en ga zo maar door, mijn portemonnee zit er vol mee.

Dubai is een indrukwekkende stad en wat hier afgelopen jaren gebouwd is is ongekend en de projecten die nog in de maak zijn of op de tekentafel liggen, grenzen aan het ongelooflijke. Ik vind het eigenlijk een interessantere stad dan Kaapstad, zomaar ineens. In de ‘Bouwen in Dubai’ blogs komen al die projecten aan de orde.

/Users/Tet/Pictures/iPhoto Library/Originals/2009/27 apr 2009/Afbeelding 1.png

Laat ik maar beginnen met de plek waar ik woon. Jumeirah Beach Residence, kortweg JBR in de volksmond. Het is een keten van wolkenkrabbers aan het strand waar 10 jaar geleden niet meer dan een lap woestijn lag. Hier onder een videoshot vanaf mijn balkon en daarna vanaf het strand.

Categories: Reizen, Steden

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: