As serious as your life – Four Tet

Op een of andere manier kreeg ik niet de video van het Oranjebal van afgelopen week in Dubai ge-upload, dus kijken we hier even terug op een ander feestje. Eens in de 4 jaar komen alle ooms, neven, broers en opa’s van de familie Tet bijeen om op een niet nader genoemde locatie een eeuwenoude familie dans met stokken en zakdoekjes uit te voeren. Het lijkt eenvoudig, maar dat is het beslist niet. Je moet ook een baard hebben en in de maat kunnen blijven en enkele bijzonder ingewikkelde danspassen en sprongetjes kunnen maken. Geniet van dit zeer zeldzame beeldmateriaal dat onlangs illegaal op youtube geplaatst is. Misschien nodig ik jullie een keer uit…

Categories: Film en televisie

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: