Fotografie

Een paar maanden geleden heb ik het nobele vak van de fotografie opgepakt. In November kocht ik een spiegelreflexcamera – die tegenwoordig overigens met de naam DSLR door het leven gaat. Ik schafte mijzelf een Canon 500D aan, maar de resultaten waren bedroevend…

Na een paar weken tobben vroeg ik een Griekse fotograaf – die ik hier in Dubai eens was tegengekomen – of hij mij kon uitleggen hoe de camera te gebruiken. Ik wilde desnoods wel een dag in het weekend met hem meelopen, maar tevergeefs, hij had er geen oren naar. “Te complex” zei hij hooghartig, “wat denk je dat ik vier jaar heb zitten doen aan het Griekse college voor Visual Arts?’

Bijna had ik de camera in de kast met ‘gestopte dure hobby’s’ gegooid, maar ergens halverwege December las ik over een beginners cursus voor DSLR fotografie.

Categories: Fotografie

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: