Bloggen met de Ipad2

Zojuist heb ik wordpress gedownload op de Ipad, dat steeds meer interessanter wordende supergadget, en nu eens kijken of deze app zo goed werkt, dat bloggen echt een makkie wordt. Het typen is nog enigzins een uitdaging hoewel het steeds bete gaat. Typefouten zijn wat lasig te herstellen; je moet dan je vinger erbij houden en dan met het vergrootglas kun je de fout herstellen, nou ja, zoiets dus.

Tweede stap is het uploaden van een foto, eens zien of dat mogelijk is.

20110902-000716.jpg

Nu ben ik benieuwd of he al gepubliceerd is, het ziet er naar uit van wel, geen probleem, tot nu toe geen hond die dit blog leest… Een andere optie is een foto gemaakt nu direct met de Ipad.

20110902-000924.jpg

Ik ben benieuwd hoe de layout eruit ziet. ook even kijken naar de overige opties. het ziet er best aardig uit, hiermee kan ik overal bloggen waar hifi aanwezig is, en ik ben benieuwd of je ook offline kunt bloggen.

een raar blog is dit, dat wel, maar goed, het was slechts een experimet. En nu publiceren en slapen en vanaf morgen eens wat boeiends hier vermelden!

Categories: Observaties | Tags: ,

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: