Waar ligt de Sombrero Galaxy?

Een wandelroute die ik waarschijnlijk nooit te voet zal afleggen is die van Jupiter naar de Whirlpool Galaxy, maar op The Scale of the Universe kan ik op een simpele maar indrukwekkende wijze de reis in enkele minuten afleggen.

Van het wijdse heelal inzoomen naar het kleinste deeltje dat ooit door de wetenschap ontdekt is en zo ongeveer alles daar tussen in – van de Eifeltoren tot een haar, de Andromeda nevel tot een mier of een DNA string. Klik op een plaatje en je krijgt een eenvoudige maar vaak boeiende uitleg.

Ronduit fascinerend, ik heb me er dit leven al bijna een uur mee vermaakt en dat was beter besteed dan het laatste journaal. Verbaas jezelf over de geweldige objecten die allemaal in het heelal zweven zoals het Sombrero Galaxy, the Rotten Egg Nebula en Gomez’s Hamburger. Gaat dat zien!

Categories: Ontdekkingen, Reizen | Tags: , , , , , , , ,

Post navigation

One thought on “Waar ligt de Sombrero Galaxy?

  1. johntarotlezer

    Ja ik vond deze ook erg leuk, bedankt voor het opmerkzaam maken.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: