Instagram foto verslaving

Instagram foto verslaving

Al iets meer dan een jaar gebruik ik Instagram, een geweldige app om je foto’s direct te delen met miljoenen over de hele wereld. Geen gedoe meer met foto albums, eenmaal geplaatst lopen de reacties (likes, comments) direct binnen. Instant waardering voor je werk.

Op instagram is alles mogelijk en je kunt er eindeloos op dwalen van land tot land, onderwerp na onderwerp, vriend en onbekende. Het is een boeiende online gemeenschap.

Mijn meeste foto’s maak ik met de iPhone, die heeft een prima camera, ik gebruik meestal ProCamera of ProHDR voor een iets specialer effect. Nadat ik het moment heb vastgelegd bewerk ik de foto met Snapseed en kan ik plaatsen. Alles bij elkaar minder dan een minuut werk.

Ik heb me afgelopen week opgegeven voor een Instagram foto tentoonstelling die in de stadspoort van Leeuwarden zal plaatsvinden. Er worden als het goed is vijf van mijn foto’s geplaatst, waarvan sommige in de berichten hieronder te zien zijn.

Als je meer van mijn foto’s wilt zien kijk dan op Instagram @tet_roberts ik heb er al meer dan 200 op staan.

Deze foto nam ik op een steiger in de havenstad Santos, Brazilië, recht tegen de zon in. Het is een Pro HDR foto (2 samengevoegde foto’s, je ziet de ghosts in de foto). De lange schaduwen, het geweldige licht en de klassieke lampen geven een surrealistische indruk, precies zoals ik het me herinner…

Categories: Fotografie, Reizen, Steden | Tags: , , , ,

Post navigation

2 thoughts on “Instagram foto verslaving

  1. Ik kan je op Instagram niet vinden (tetroberts) Tet!

    • Tet Roberts

      Hoi Fred, bedankt voor het lezen, en je opmerking is helemaal juist, het moet zijn @tet_roberts en ik heb het gelijk aangepast!

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: