De voorbereidingen zijn in volle gang…

Tja, ik heb zomaar een keer gesolliteerd naar een baan in Egypte omdat je het tijd vond voor een verandering. En nu blijkt na een aantal maanden zomaar ineens dat je eerste sollicitatie sinds mensenheugenis geslaagd is en dus is het koffers pakken, huis verhuren, prikken halen, tienduizend papieren regelen, evenzoveel ambtenaren en bureaucratische instellingen weerstaan om vervolgens op de gepakte dozen te gaan zitten wachten tot je gebeld wordt om te komen.

Vreemd genoeg heb ik nog geen contract gezien, hoewel ik de inhoud ken. Ben ik de eerste die zo in het diepe duikt dan? Vanuit het Egyptische hoofdkwartier heerst al wekenlang een beklemmende stilte, maar goed ik zie wel.

Mijn afscheid van de collega’s van APM was fantastisch en zal ik niet snel vergeten. De cadeaus zijn al gepakt en voor het bevestigen van het dartbord heb ik vast een kruiskopschroevendraaier in mijn bagage gestopt. Je weet maar nooit…

Ben benieuwd hoelang ik deze weblog volhou, en gezien nog niemand het bestaan ervan kent, zie ik wel waar het schip strand. Morgen staat er niet veel op het programma, ik denk dat ik maar eens bij de redactie van Elf Fantasy Magazine redactie op bezoek ga om te zien of ze nog een correspondent in Egypte willen… Verder verwacht ik een reactie over de verhuurwaarde van mijn huis en kan ik spoedig wellicht de eerste kijkers opwachten. Ben benieuwd.

Categories: Gadgets

Post navigation

One thought on “De voorbereidingen zijn in volle gang…

 1. ๐Ÿ˜ฎ Wouw!

  Nou wens je veel sterkte in de warme eenzame woestijn ๐Ÿ˜‰

  Neej hoor.
  Ik hoop voor jou dat het woord wat je verwacht!

  Dromen zijn bedrog, tenzij je ze waarmaakt ๐Ÿ˜‰

  Gr. Sas

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: