Een geleende USB kabel

Kijk, zelf heb ik nog geen eigen USB-kabel, maar ineens zag ik iemand op de terminal lopen met nagenoeg dezelfde camera als ik, dus was er even de gelegenheid om wat foto’s op de eerste de beste PC te zetten. Ik heb nu weinig zin om alle logs aan te passen, dus komen hier wat foto’s met de beloofde uitleg.


en dit is nu een terminal tractor met een gooseneck…


en een dieplader die alleen maar meegesleept kan worden met bovenstaande combinatie

Hmmm, de foto’s lijken wat groot uit te vallen, maar ja, dat zoek ik later wel uit hoe dat komt, dan maar gelijk de Asian Sun plaatsen waar al deze apparaten uitgekomen zijn…

Hieronder een reachstacker in actie, al zijn het nog lege containers waarmee geoefend wordt, het apparaat kan 45 ton hijsen…

Er passeert nog wel wat door het Suez Canal, hier een illegale foto van een vliegdekschip dat eergisteren begeleid door fregatten passeerde. Onderzeeers gaan vooraf en komen soms boven even buiten het kanaal. De ferry ligt helemaal stil en alle bruggen worden afgesloten tijdens de passage. Helikopters begeleiden elk militair konvooi of marineschip. Overigens hebben alle landen ter wereld recht om hun marineschepen te laten passeren, voer voor geheime diensten aan de oever van het kanaal, en ook voor een verdwaalde zeekadet natuurlijk…

Categories: Gadgets

Post navigation

4 thoughts on “Een geleende USB kabel

 1. John

  Gave foto’s Bro! Kijk uit met de militaire objecten, straks wordt je nog beschuldigd van spionage. 😀

 2. Tet

  Ja, ja, ik zal er spoedig nog een aantal plaatsen. Ondertussen heb ik log ‘woensdagavond sportavond’ ook van wat foto’s voorzien. De rest doe ik niet meer, oud nieuws zal ik maar zeggen. De komende logs zullen nu wel wat vaker opgefleurd worden met foto’s, althans, zolang die meneer met de juiste kabel hier door port Said heenstruint en hij hem wil uitlenen…

 3. Pa & Ma..

  Super Robert, samen even gekeken, maar het duurt wel even langer om de foto’s op te halen. Groetjes van ons uit het mooie Vlaardingen… 8)

 4. Peter den Hoed (APM Terminal R

  Hallo Robert, leuke foto’s. Ik heb genoten van je verslagen, blijf hier vooral mee doorgaan. Mocht ik een keer in de buurt zijn, kan het me niet voorstellen, dan kom ik eens langs. 8)

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: