Zandstorm

Gisteren ochtend de eerste zandstorm meegemaakt en dat is alsof er iemand buiten staat de zandstralen, dus heb ik de foto maar uit de auto gemomen, want mijn camera is alleen maar tegen wat regen bestand. Rij ik daarna ook nog door een plank met spijkers heen, maar gelukkig zit de spijker er tot de kop in en loopt de lucht nog niet uit de band. De onderhoudsman is al onderweg heb ik vernomen.

En dat is dus het weer in Port Said. Ik heb nu de koffers gepakt en reis komende nacht met een bus vol Port Saidiaanse vakantiegangers af naar de Rode Zee en hopelijk kan ik dan weer eens de zon op een foto laten zien.

Trouwens, het is een georganiseerde reis… Tot nu toe is de opstapplek al drie keer gewijzigd. Ben benieuwd hoe georganiseerd een reisbureautje uit Port Said is. Ik laat het wel weten…

Op vakantie

Categories: Gadgets

Post navigation

6 thoughts on “Zandstorm

 1. Prettige vakantie en vergeet de zonnebrand niet…..
  de groenten van Blom 😛

 2. aap

  Wel goed voor de huid, ben je gelijk gescrubd 😕

 3. Johanna

  Hahahah, dat was ook mijn eerste reactie bart, lekker gescrubt. Goed voor de huid.
  Fijne vakantie en ben benieuwd naar de zon 😛

 4. baasie

  hoeveel vrij dagen heb je wel niet daar , ken je je tropendagen al opnemen ? Ga je nog duiken ?
  veel plezier

 5. Bas

  ik wil net zeggen, je kan wel vaak op vakantie gaan Tet, allemaal doorbetaald hoop ik wel? 😉
  Verbrand niet, misschien kan je wel je hoofddoekje opdoen als de zon te fel is, kan je gelijk integreren in de samenleving 😛
  Have fun en geniet er maar van!!!

 6. En de belastingdienst was belangstellend of je tijdens jou vakantie ook het boekje “hoe ontduik ik de belasting en word ik rijk in het buitenland” heb gelezen. 😀 😉 😦 8)

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: