Vier kranen

Bijna een maand vertraging, maar gisteren had ik de primeur om met vier kranen aan de slag te kunnen op de Skagen Maersk. Voor de insiders: we draaiden 26 moves/uur gemiddeld per kraan gross, ladend, dus een aardige prestatie voor de SCCT’ers.

Het administratie gebouw is nu aardig gevorderd en de binnenzijde wordt al aardig afgewerkt. Op onderstaande foto op de voorgrond het geraamte van de TD workshop, de laagbouw er achter wordt de kantine (broodje shoarma a.u.b.) en daarachter het kantoor waar ik inmiddels naar een geschikte locatie voor het dartbord op zoek ben. Dus collega’s uit Rotterdam, het is al in gebruik en ik heb aardig getraind voor de Egyptische competitie komende maanden!

Half maart komen de kantoorpikken over en zullen dan eindelijk eens zien wat er allemaal gebeurd op een terminal. Ze hebben er weinig zin in want de reistijden (2 x de beruchte ferry) staat ze niet echt aan. Nu liggen er dagedlijks wel een of twee schepen voor de kant en binnen een week of twee moet kraan vijf ook op dit plaatje staan.

Op bovenstaande foto de yard met op de voorgrond de in aanbouw zijnde gate (we verwachten slechts 5% import/export), de reeferblokken en daarachter de kranen.

Categories: Gadgets

Post navigation

7 thoughts on “Vier kranen

 1. gerritje

  Kijk eens aan, nu begint het er op te lijken. Dag en nacht schepen met containers en alle kranen in bedrijf. En zo hoort het. Groetjes van jou Pa, ik kwam net overvliegen met mijn UFO. Niet gezien??? πŸ˜€

 2. John

  Wow, 26 moves per uur!
  Eh….
  Is dat goed?

 3. Johanna

  Het gaat dus nu echt vorm aannemen het hele gebeuren. Weet je waar je het allemaal voor gedaan hebtdoet.

 4. d.p.g

  maak is wat fotos van de lokale cleopatra

 5. Edgar

  Tet,
  Je kunt nu ook in je vrije tijd met je werk bezig zijn; Kijk maar eens op
  http://shop.lego.com/product.asp?p=10152&CMP=EMC-8HX824178383&HQS=html_Maersk2 πŸ˜€
  en bestel deze doos! Wellicht kan je hem declareren?
  Ze bezorgen wereldwijd, al vraag ik mij af…

  Groet
  Edgar πŸ˜€ πŸ˜€

 6. Arian Brands

  Netjes Tet het begint er op te lijken, en die 26 per uur is dat alleen lossen of ook laden ????
  En hoe zit het met de shifters lol

 7. rene

  je draait nu al het zelfde als rotterdam

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: