Baas boven baas

Alweer is er een nieuw record gebroken, ditmaal in Vlaardingen. Sven Aaldijk – zo werd mij onlangs bericht door een trotse vader – lostte 44 containers in 1 minuut!


Hier staat Sven nog met zijn Maersk boot voordat hij hem omkieperd in de woonkamer…

Ondertussen wordt onderzocht of deze nieuwe techniek ook op andere plaatsen in de wereld toegepast kan worden. De directie van de rederij heeft inmiddels besloten een boot naar de recordhouder te vernoemen: de Sven Maersk.

De Svend Maersk is 347 meter lang en past (gelukkig) niet in de haven van Vlaardingen

Gefeliciteerd!

Categories: Gadgets

Post navigation

8 thoughts on “Baas boven baas

 1. Edgar

  GEWELDIG!!

 2. gerritje en Tineke

  Hartstikke leuk Robert…. 😀

 3. gerritje

  Ik heb op Sven zijn geboortekaartje geschreven,”laat je niet paaien voor de ASSAM door jou vader. Vaart tie nu met 44 containers door de kamer. Niet te geloven, vast de nieuwe officier voor de Assam in de toekomst…….. 😦

 4. gerritje

  Tet, De tatra punt.nl even proberen……. 😉

 5. Johanna

  Lachen ! Wat is die kerel groot geworden zeg !

 6. Bedankt Tet voor de serrie Tatra’s die jij mij toestuurde. De Sven Maerks voorbij zien varen op de nieuwe waterweg. Goed he, Aaldijk……. 😕

 7. Jan Oostdijk

  Je verhalen blijven leuk. Wist je al dat Philip sinds afgelopen zondag op de Roerborg zit. Moest aan monsteren in Haifa en komt ook in Port Said.
  Sterkte in die zandbak

 8. Tet

  Dat klopt jan, de Roerborg is vanavond aangekomen en Philip belde al, maar de autoriteiten hier werkten niet mee: toegang geweigerd. Heel nautisch/politiek Port Said heb ik opgetrommeld en hopelijk krijgt Philip morgen (zondag) bij hoge uitzondering een shore leave, we zien wel!

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: