Aanslagen Dehab

Twee uur geleden zijn er drie bommen ontploft in mijn favoriete vakantie oord Dehab. Het is Koptisch pasen en de stranden zijn afgeladen, zelfs hier in Port said. Ik had ook plannen om af te reizen een dezer dagen, maar uiteindelijk toch maar naar Cairo gegaan. Hoe dan ook, met mij gaat alles goed.

Voor verder online nieuws zie:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4940506.stm
of
http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/04/24/egypt.blasts/index.html

Het volgende komt van de online vertaal computer:

Babel Fish Vertaling in het Nederlands:

Minstens 22 mensen zijn gedood en de scores verwond meer in drie explosies in de Egyptische toevluchtstad van Dahab. De ontploffingen kwamen in snelle successie op een gebied voor dat door toeristen in de lokale tijd van ongeveer 1915 . Één ingezeten verteld Reuters nieuwsagentschap dat er “lichaamsdelen en puin in de straat” waren. De zuidelijke Sinai schiereilandtoevlucht is geraakt verscheidene keren door bomaanslagen.

De politie zei meer dan 20 ziekenwagens en politieauto’s die aan het gebied Gr-masbat van de Rode Overzeese toevlucht worden meegesleept. Een binnenlandse ministeriewoordvoerder bevestigde de ontploffingen. “Er waren explosies, maar het beeld is nog niet duidelijk,” hij vertelde Reuters nieuwsagentschap.

Categories: Gadgets

Post navigation

4 thoughts on “Aanslagen Dehab

  1. Rampzalig, blij dat je even belde Robert………

  2. Hum niet echt geweldig dus……. 😕

  3. aap

    zag de beelden waar wij samen op de brug stonden bij zonsondergang

  4. kees

    wordt er niet vrolijk van,blij dat je er niet zat

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: