Scheurkalender (1)

OP de valreep van mijn laatste verlof in Holland kreeg ik van Baasie nog even een scheurkalender met als onderwerp: Historisch Vlaardingen. Naast een eervolle vermelding van zijn schoonfamilie (er is nogal wat sluikreclame te vinden) scheur ik er vooral ook allerlei wonderenswaardige anekdotes uit, zoals op 20 April 1944:

“Het 20-jarige ‘wonderkind’ Herman Krebbers, verzorgt een vioolconcert, met medewerking van marinus Flipse op pianio.”

Ha! En dan maar zeggen ze dat er in Vlaardingen niks te beleven valt…

Categories: Gadgets

Post navigation

5 thoughts on “Scheurkalender (1)

 1. Hartstikke leuk toch om zoiets te lezen in de schaduw van een Egyptische piramide….. 8) …. 😦 …

 2. Het is maar dat je het dan weet he ! 8)

 3. aap

  in tijden van nood gebruikt men de onderkant van de deur om de aardappels te schillen 😀

 4. aap

  ik zeg maar zo beter lauw bier dan koud water 😀

 5. Hoi, nu ben ik via een andere log op die van jou gekomen.En lees Vlaardingen?!?!?Leuk dacht, hij komt uit Vlaardingen, maar dat weet ik dus niet zeker, heb wel al tot aan je auto ongeluk (van lang geleden) zitten lezen. Er staan wel geweldige foto’s op je log, zoals de douane en de containers van Maersk. Hopelijk vind je het niet erg dat ik die geleent heb, want een vriend van ons hier in Dubai werkt bij Maersk en dan is deze foto wel erg leuk. Ik kom zeker nog terug op deze log.
  Groeten uit Dubai.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: