“Verbazend Project” verbeterd!

Wederom heeft deze wonderlijke vertaalsite vanuit het Engels een uiterst verwarrende tekst afgeleverd. Maar de aandachtige lezer zal wel begrijpen dat we ook na de Miljoenste Container en de Duizendste Boot blijven feestvieren. Aan het woord is onze Leidende Directeur…

Ik ben net van een reis aan China teruggekeerd, waar ik, opzij van het hebben van besprekingen met de Scheepvaartlijnen van ZPMC en van China, Samenkomen van de Managers van Terminals APM het jaarlijkse Eind bijwoonde.

Er zijn 40 terminals in de portefeuille van Terminals APM, en in het verleden de weinig jaren stelt het beheer van Terminals APM toekenning aan die terminals voor die iets uit van het gewone hebben bereikt.

Vorig jaar werd SCCT voorgesteld met de toekenning voor “Verbazend Project”, voor de inspanningen die wij in het overwinnen van alle uitdagingen en operationeel het krijgen van de terminal hadden geleverd op programma in Oktober 2004. Dit jaar stelde het beheer van Terminals APM elf toekenning aan terminals voor zoals volgde:

– Toekenning van de veiligheid werd gegeven aan Kobe (Japan), Kaosiung (Taiwan) en Constanza (Roemenië). Elk van deze terminals had NUL Verloren tijdongevallen in 2005. Dit is de toekenning SCCT zou moeten ernaar streven om volgend jaar te ontvangen

– Toekenning van de innovatie werd gegeven aan Aarhus (Denemarken)

– De verbazende toekenning van het Project werd gegeven aan de Terminals van de Gateway, Mumbai (India)

– De toekenning van de Verrichtingen van de Klasse van de wereld werd gegeven aan Kobe (Japan)

– De hoogste Brutotoekenning van de Verhoging van de Productiviteit werd gegeven aan Shanghai (China)

– De hoogste toekenning van de Productiviteit werd gegeven aan Kobe (Japan) en Yokohama (Japan)

– De hoogste toekenning van de Productiviteit van de Ligplaats werd gegeven aan Tanjung Pelepas (Maleisië)

– De toekenning van de Lijn werd Maersk gegeven aan Tanjung Pelepas (Maleisië)

– De beste Financiële toekenning van Prestaties werd gegeven aan Qingdao (China)

– Toekenning van volkeren (?) werd gegeven aan Zeebrugge (België)

Nochtans was de belangrijkste en prestigieuze te geven toekenning de toekenning die veel van de bovengenoemde eigenschappen combineren. Dit was: Terminal van het Jaar 2005.

De terminals die voor deze toekenning worden overwogen waren Salalah (Oman), Shanghai (China) en SCCT, in Port Said. Ik ben uiterst trots en pleased om u mee te delen dat SCCT, Port Said deze toekenning werd gegeven. SCCT ontving de toekenning voor:

“Constant goede productiviteit en het leveren dan beter verwachte de dienstniveaus
Een bedrijfstructuur, die verstrekt bepaalde processen, geconcentreerde en innovatieve organisatie de inspanningen van alle werknemers, veruit de meesten van hen zonder vroegere eindervaring, (!) de absorberende complexe opleiding (!) van en het vestigen van een sterke motivatie en werkcultuur.

Mijn oprechte dank en appreciatie aan alle werknemers SCCT voor de geleverde inspanningen, toelatend SCCT om deze toekenning te ontvangen. Gelieve te houden omhoog het goede werk in alle aspecten, en te laat alle een poging maken om de veiligheidstoekenning volgend jaar te verzamelen.

Volgende keer schrijf ik zelf weer een verhaaltje.

Categories: Gadgets

Post navigation

4 thoughts on ““Verbazend Project” verbeterd!

  1. tatra

    Goed zo jochie, je hebt echt jou best gedaan om de terminal zover op te krikken en iedereen te motiveren dat er een prijs is gevallen in port-said. De piza bezorger is onderweg voor een tractatie. Groetjes uit Vlaardingen……

  2. aap

    staat er nou een beeldje op je nachtkastje?

  3. Indeed a terrible performance. You, however, proud being. I hope indeed that your next year wins golden the security pin.
    😕

  4. Dikke pluim !

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: