ADSL en Tourspel

Zo, weer terug van een paar weken vakentie in Holland en hier in Port Said is het nu wel erg warm aan het worden. Afgelopen week bleken twee ‘electriciens’ naast de voordeur bezig met het aanleggen van een aantal verwarrende kabels in en om een doorzichtig doosje, dat weer vol andere doosjes met lampjes zat. Bij navraag bleek het – wis en waarachtig – om een ADSL verbinding te gaan. Die moet hier komende week aangesloten worden en dus in volle vaart naar de receptie voor een aanvraag.

Adsl

We hebben hier in het Marhaba dorp al vaak gezeurd om een snellere (dan 56K) verbinding, en nu iedereen de moed opgegeven heeft, komen ze plots in actie. Hoe dan ook, gisteren zou het aangesloten worden, maar daagde er niemand op. Vandaag schijnt de tweede poging ondernomen te worden en dan hopelijk kom ik eindelijk weer eens online op volle snelheid, we zullen zien…

Ondertussen heb ik AD-rondemaster ingevuld om eens te kijken of ik hoger kom dan plaats 8000-en-nog-wat van vorig jaar. Alle kansen liggen voor het grijpen en voor de Proloog heb ik voor 15.280.000 euro gewinkeld en de volgende ploeg samengesteld: Julich, Millar, Gontchar, Zabriskie, Rogers en Wiggins en als het goed gaat moet ik met meer euro’s eindigen dan ik begonnen ben.

Het zal overigens wel een vreemde tour worden met al die doopgebruikers er uit nu, maar ik denk dat er nog klasse genoeg is om het spannend te laten worden met renners als Leipheimer, mayo, Valverde, luka, mayo, Evans en Landis.

Doping001

Jan Ullrich ontkent ook na het verschijnen van deze foto uit het trainingskamp stelllig het gebruik van doping…

Trouwens, de hele weblog is vernieuwd en ik moet even wennen aan alle nieuwerwetsigheden, ik denk niet dat het er uit ziet zoals ik het hier gepland heb, affijn, dat komt wel weer goed.

Categories: Gadgets

Post navigation

15 thoughts on “ADSL en Tourspel

 1. Gerritje-tatra

  Blij weer iets van jou te lezen. Humor is wel jou sterkste kant. Zal mij benieuwen of ol die kabeltjes en doosjes van de aansluiting zullen werken. Blijf maar een meter van jou cv vandaan als je alles uit gaat proberen. Weet jij veel waar die Egyptenaren de boel op aansluiten? groetjes jou pa uit het zeer warme Vlaardingen……

 2. Hoi hoi,
  Leuke weken vakantie gehad in holland?
  Jammer dat ik niet aan die kant van nederland ben geweest, ik had je graag weer eens willen zien.
  En zijn alle draadjes en kastjes al inmiddels aangesloten, zonder rook en explosies???
  Ik ben trouwens oververhuisd naar punt.nl
  Bevalt me wel goed.
  Nou de groetjes uit een zonnig en warm Arnhem.
  Jo

 3. aap

  Hmmmm jammer van Der Jan, laatste nieuwtje is blommetje hoogstwaarschijnlijk gaat camperen in december in talibanland.

 4. Blom

  ik ben chatmen….supersnel met msn…lalalallala

 5. aap

  nog geen voortgang?

 6. Waar is je vaders log gebleven dan?

 7. grootvader Gerritje.

  Lieve Johanna, ik ga een andere web-log maken. De tatra hoort tot het verleden. Ik werdt gek van al die tatra fanaten en reklame. Als het weer wat koeler wordt en ik ben iets nieuws begonnen dan hoor je het gauw….gr….pa tet…..

 8. Blom

  Nou, duurt al weer ff he

 9. Het Watermannetje....

  Verdorrie Tet, waar blijven de verhalen? Is er niks meer te beleven op die zandhopen daar. Ik ga maar weer eens naar de blogs van jou cllega’s kijken en lezen. Ook Blom heb ik niet meer kunnen vinden, zeker in geheime zaken gegaan……..groetjes padre….

 10. Het is alweer even een tijdje stil….

 11. Allen

  Lekker up-to date meneer Tetteroo!!

  Gr. Allen

 12. gerritje

  hij staat donderdag met zijn koffertje op schiphol en gaat niet meer terug naar port-sait (Egypte) Hopelijk meld hij dat zelf nog op tijd…….zijn Pa……

 13. Owwww.
  Terug naar nederland?
  aha dan. Hoop nog wel eens wat van je te horen, dit was nog enigzins een manier van contact haha.

 14. @Gerrit,

  Terug bij APMT in Rotterdam of andere plannen? Laat hem even een laatste update plaatsen…

 15. Gerritje

  Gek he’, er gebeurd hier niets meer. Toch is Tet op het hoofdkantoor in Den Haag gaan werken. Heeft inmiddels een inspectie tocht naar Ghana ondernomen en net voor de kerst nog even naar Jordanie geweest. Je zou toch zeggen, genoeg te vertellen of zijn we te groot geworden voor dit logje. Kom-op Tetje, er zijn er meer dan alleen jou vader die zo nu en dan even gaat kijken………Padre’….

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: