geselecteerd als gefixeerd bericht

En laat het zand door je beeldscherm waaien…
In het Egyptische Port Said, aan de oevers van het Suez kanaal, staat Tet’s hoofdkwartier. Ik kijk uit op de Middellandse Zee en voor de goede orde: ik kom uit Europa, woon in Afrika en werk in Azie.

Dus welkom geliefde familie leden, goede vrienden, gewaardeerde (oud) collega’s, vage kennissen en toevallig voorbijsurfende web-log bezoekers. Neem hier kennis van mijn belevenissen in de Egyptische woestijn.

Voel je vrij om te reageren op de dag die je hier aantrof of via het mailformulier linksboven deze pagina. Maar wellicht sta je al op dat wonderlijke msn ingeschreven, in dat geval kun je me online aantreffen en je persoonlijk op de hoogte stellen van de allerlaatste gebeurtenissen…

en daar zit ik ongeveer…

Categories: Gadgets

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: