De Top 100 Mijner Tijden!!!

Zo, dat staat, de Top 100 Mijner Tijden zal als een rode draad door de komende logs heen lopen. In de laatste maanden in Port Said was er zo weinig op TV en het internet zo traag dat ik avonden aaneen al mijnmuziek beluisterde. Dit leidde vrij snel tot een soort van hitlijst van de beste albums die ik in mijn verzameling heb. Mis je dus ter zijner tijd een onvoorstelbaar goede CD in mijn lijst, dan heb ik die dus niet, of je hebt gewoon een slechte smaak…
De score heb ik via windows mediaplayer gescoord, dus de bekende sterretjes van 1 – 5 zijn opgeteld en door het aantal songs gedeeld. Daarnaast een ‘hoe vaak gedraaid’ score, want veel muziek staat al jaren op deze laptop. Dan is er nog een bonus voor CD’s die ik vaak nog in de auto of op de gettoblaster draai. Geen enkele band mag meer dan 2 x in de lijst staan en bla bla bla.
Nou, ik ben benieuwd naar de opmerkingen en goede raad ik hier zal krijgen, let’s go!
Categories: Muziek, Top 100 | Tags:

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: