Laatste blog?

Ik ben al een aantal maanden de woestijn uit en teruggekeerd naar Nederland, en in die tussentijd is wel een hoop gebeurd, maar niets aan het collectieve digitale geheugen toevertrouwd. Althans, tot zeer kort, want elders is een nieuwe log gestart over het Nieuwe Werk en andere zaken.

Jammer om na bijna drie jaar deze log de rug toe te keren, maar ik verwijder of vernietig hem niet. Het blijft hier tot in de digitale eeuwigheid ten prooi aan internet archeologen die ooit het stof uit deze logs kloppen en het – wie weet – in een vitrine leggen.

Bedankt voor jullie reacties en indien je per ongeluk nog eens in deze woestijn aanklopt, duik dan voor de gein eens in de diepte van de Maalstroom…

Maalstrrom5 www.maalstroom.punt.nl

Categories: Gadgets

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: