In de stad

De afgelopen week begon met het verlies van een vulling tijdens het eten van een appel. Dat was dus een vroegtijdig vertrek van de werkvloer om me bij de tandarts te melden. Die vroeg of ik een verdoving wilde, maar gezien ik dat nooit eerder had gehad – het is al decenia geleden dat ik geboord werd – vond ik dat niet nodig. Een ernstige inschattingsfout, want ik ging zo ongeveer dwars door de stoel heen. De holle kies werd uiteindelijk ook nog even grondig gepolijst met een staalborstel… Nou ja, de tandarts heeft zich weer eens laten gelden.
WJ dicht in de buurt van de koffie uiterst rechts
Gisteren met moeders de stad in geweest om even de nodige inkopen te doen en dat was een succes. Halverweg de markt werden we overvallen door een SP propaganda team waar WJ de M ook deel van uit makte. We konden geen lege tafel in eenkoffiehuis vinden, maar gelukkigwas daar de SP koffie. Per verrassing kwam daar ook ineens de burgemeester ma een hand schudden en een praatje maken en wandelde Remi Poppe in t rond met tal van SP rommel (balonnen, pennen, schuursponsjes?) waarvan het verband niet geheel duidelijk werd.
Nou goed, ben benieuwd of het Watermannetje nog met zijn foto over de brug komt!
Categories: Reizen, Steden | Tags:

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: