95 / jack johnson – On and on

Okay, laten we de hippies even vergeten en naar een nieuw album gaan uit 2003. On and On is het produkt van de Hawaiaanse surfer en filmmaker Jack Johnson. Ik kocht deze CD op de bonnefooi in de Mega Shopping Mall van Nasser City, een buitenwijk van Cairo met wat extreem grote winkels. Gelukkig ook met een Virgin Megastore met nieuwe muziek en dus had ik iets om mijn geld aan uit te geven. Hier een live optreden van Jack Johnson:
Na dit album verscheen in 2005 Brushfire Fairytales en afgelopen jaar Sing-A-Longs And Lullabies For The Film Curious Georgeen beide albums zijn ook zeker de moeite waard, maar goed, vaak is het de eerste de beste. Jack Johnson kun je goed draaien tijdens het lezen van een boek (of een atlas).
Voor de akoestische muziek liefhebber van singer / songwriters een aanrader. Overigens is JJ vooral bekend geworden door in het voorprogramma van Ben Harper te staan, een artiest die verderop in Mijn Top 100 staat. Wrang is echter wel dat de rollen ongeveer omgedraaid zijn en dat Ben nu bij Jack in het voorprogramma staat; ja het kan raar lopen…
Categories: Muziek, Top 100 | Tags: ,

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: