De fantastische Iphone

Afgelopen weekend was er bij fotoclub Gulf Photo Plus  een lezing over fotograferen met de iPhone. Niet zoveel mensen als ik verwacht had, er zaten maar een mannetje of 18 op stoelen keurig netjes uitgelijnd in 3 krappe rijtjes als een eilandje in een veel te grote ruimte. Een aantal meters daarvoor zat een man met een lange dunne baard; David Nightingale, ervaren in HDR, landscape and cityscapes fotografie.

David is grappig en wins met de Iphone en zijn boodschap van de avind was om de iPhone camera zeer serieus te nemen. En dat was een waarheid. Welke hedendaagse camera heeft naast vele mogelijkheden om foto’s te maken ook een bewerkingsprogramma (filterstorm) waarmee je met een paar bewegingenvan je vinger je foto’s kan oppimpen.

Categories: Fotografie, Gadgets

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: