De Maxima en Alexander puzzel…

De tandarts was verre van gezellig, mijn hele gebit werd 30 minuten lang schoongemaakt en vanwege het ontbreken van een assistente was de afzuigmachine in mijn mond slecht bemand… Ik slikte en stikte, leed pijn en voortdurend stelde de tandarts vragen waarop ik geen simpel ja of nee kon antwoorden: ‘de straf voor het roken’, was zijn simpele antwoord…

De vaardag daarentegen was een stuk leuker. met de Assam voeren we richting Maassluis waar het sleepvaartmuseum haar 25 jarig jubileum vierde. Tientallen slepers voeren voor de haven van Maassluis over de Nieuwe Waterweg en het weer was prachtig. Bij Hoek van Holland vlak voor de Noordzee, keerden we en voeren weer terug naar Vlaardingen, een geslaagde opening van het vaarseizoen. ik zal de zeekadetten wel missen dadelijk in de woestijn…

Vandaag met de familie mijn verjaardag gevierd. Omdat het geen BBQ weer was een superschotel bij de Griek gehaald. Wel een succes, en goed gegeten. Ik kreeg een broodbakmachine, een wereldontvanger/wekkerradio die ik zeker goed kan gebruiken en een zorgvuldig samengesteld anti-heimwee pakket. Broer John hield een mooie toespraak en daarnqa kon ik in een doos grabbelen naar een mooie tekening van nichtje Jits (7) en een puzzel van Maxima en Alexander (!) een Amalia geboorte mok (?), een Oranje scheurkalender en een prachtige fotocollage van de hele familie. Zo zijn ze altijd bij me en voor het a.s. EK, wat hopelijk ook in Egypte uitgezonden wordt, ben ik dan ook goed uitegerust, het oranjeshirt neem ik zeker mee…

Nog steeds is mijn vertrek niet bevestigd, ik hoor het zodra de chefs in Port Said het schip laten varen vanuit, ja, vanwaar zou het eigenlijk vertrekken… Ik wacht nog steeds af en zie wel.

Categories: Gadgets

Post navigation

One thought on “De Maxima en Alexander puzzel…

 1. Coby

  Nogmaals bedankt voor de gezellige middag.
  Mocht je ondanks het pakket toch nog last hebben van heimwee? Dan is dat je eigen schuld. šŸ˜›
  Wij missen je nu al…

  Desondanks wens ik je ontzettend veel succes bij deze spannende uitdaging .
  En jou kennende wordt het daar vast een gezellige boel. šŸ˜€

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: