ff geen tijd…

Tja, het was even een drukke dag, dus een keertje overslaan maar…

Categories: Gadgets

Post navigation

3 thoughts on “ff geen tijd…

 1. Tump

  Hmmm, het begint nu al…
  het verval van het bijhouden van je site.

  elke dag als ik uit m’n werk kom, en de computer aanschakel, en de modem pruttelend verbinding maakt, kijk ik reikhalzend en hoopvol uit naar de laatste ontwikkelingen in de woestijn, terwijl ik nog een glas water inschenk, en de gedachte laat varen naar betonnen steden aan de middelandse zee, waar onze oude HLD op zijn nieuwe Kameel rondschuiffelt tussen Mohammed’s en Ali’s op fietsen met 2 bellen, en ..eh oja, dan is het na zo’n dag toch een koude douche als er niks staat, niet eens een foto’tje boehoehoe 😦

  i’m addicted aan de “woestijn weblog” .

  Groeten uit holland

 2. rolf

  ff geen tijd??
  je wordt nu al een echt msk baasje!
  maar…. leuke stukjes; ga zo door!!

 3. Ja, sorry hoor, maar als ik helemaal niks intype op zo’n dag kan ik er ook nooit meer iets invullen en door ze te activeren kan ik later nog wat veranderen. Dus het goede nieuws is dat hier binnenkort alsnog wat komt te staan. Bedankt voor de support in ieder geval, ik ga mijn best doen komend weekend 8)

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: