Cijfers, statistieken en het laatste nieuws

Voor de cijferfreaks heb ik de volgende uitslagen voor de maand mei:

Woestijn web-log werd gemiddeld door 33 bezoekers per dag bekeken en de vanwege de reacties op de logs (56) kan ik verheugd vaststellen dat ik dat niet zelf geweest ben.

In totaal waren er 1021 pageviews en 350 unieke bezoekers, voor wat dat allemaal ook mag betekenen.

De poll uitslag…

Op gedeelde tweede plaats eindigden Meneer Said en Wat ik eet zoal… beiden net onder de 20%. Maar Sterke verhalen was goed voor meer dan 50% van de stemmers… Geloven jullie me soms niet? Ik zal er in ieder geval rekening mee houden. De poll blijft in juni nog in bestaan, daarna komt er een andere. Suggesties zijn welkom.

En dan nu het programma voor de maand juni. Ik ga op een Europese toernee en land morgennacht al in Barcelona, waarna ik per Fiat Puno naar Zaragoza rijdt en daar ergens rechtsaf sla om een dorp genaamd Lecinena ga bezoeken, zo’n 350 kilometer landinwaarts…

Eenmaal terug in Barcelona vlieg ik naar Schiphol en rij door naar Antwerpen om daar een schip te laden genaamd de Asian Sun met 33 trucks, 2 reachstackers en 2 empty handlers. Daarna – het is een zwaar beroep – terug naar Barcelona om 30 trailers te laden op hetzelfde schip.

Gezien de snelheid van het schip moet ik maar liefst een week vertoeven in deze stad. Ik neem mijn laptop mee, maar of ik nog in de gelegenheid ben voor een aantal verslagen? Dat merken we vanzelf wel.

Nou wellicht dat ik aantal van jullie zie de komende weken, dus zet het bier maar in de koelkast… En nu trek ik de stekkers uit de computer en gooi het hele zaakie in de koffer. Tot gauw!

Categories: Gadgets

Post navigation

8 thoughts on “Cijfers, statistieken en het laatste nieuws

 1. Bartje

  Haai Tet, dus je komt onze kant weer op! Nou bier en in mijn geval fris staan koud hoor! Hoor je snel en ben benieuwd naar je tournee verhalen door Europa heen dan πŸ˜›

 2. Mushraf

  heey Tet, gezellig je komt weer deze kant op, nou bij jou blijft het schaak boord onaangeraakt staan bij mij is het al door elkaar gegooid maar heb alle stukken weer op de plaats en me volgende zet is::: D5 naaar E4 moehahaha πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜‰

 3. John

  Laat even wat vanje horen zodra je er bent

 4. Johanna

  god, wat een vervelende job heb je toch zeg ! barcelona, antwerpen, tussendoor even naar huis. Lekker hoor ! Ik wacht de verhalen af.

 5. Tet

  Nou, heel kort dan, ik zit in een internet cafe in Zaragoza en dat nodigt uit om deze mooie stad aan de Ebro asap te gaan verkennen… met de verwachte vaartijden gaat van alles mis… dus het hele reisschema zal om gegooid worden, jullie horen het spoedig…

 6. Tja, vertragingen is niets vreemds ten zuiden van de pyrineeen… Ben beniewd wanneer je opduikt hier in het vld-ce. Overigens zijn de pageviews de pagina’s die bekeken zijn en de unieke bezoekers zoals de naam al zegt. Bezoekers die de site bezocht hebben.

  Succes verder!!

 7. michael en natas

  Hallo ted, leuk dat je weer deze kant op kom, moeten we maar weer een afscheidsfeest regelen. Bij ons gaat china niet door een beetje raar gegaan je kon je tot 20 mei inschrijven dat was dus op hemelvaartdag en op 21 mei hadden we al bericht dat michael niet uitgekozen was. Als je hier bent en het is mooie weer kunnen we misschien wel gaan zeilen op de brielse maas met een paar van de jongens, we horen en zien wel

 8. Ik geniet er elke keer van om het te lezen Robert. Er zijn met mij al weer zeven reactie’s. Dus ga maar weer wat nieuws vermelden. Jou Padre….. πŸ˜€

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: