Uitnodiging

KPI

Bericht aan alle Nederlanders,

Koninginnedag 2005

Dit jaar zal de receptie t.g.v. Koninginnedag worden gehouden op woensdag 27 april in de residentie van de Nederlandse Ambassadeur, Mr. T.F. de Zwaan. Nederlandse ingezetenen zijn welkom tussen 20.00 uur en 21.30 uur. Het bijwonen van deze receptie is alleen mogelijk op vertoon van een op naam gestelde uitnodigingskaart.

Zij die buiten Kairo woonachtig zijn, zal de uitnodigingskaart op verzoek per post worden toegezonden. De uitnodigingskaart moet bij de entree van de residentie worden getoond; uit veiligheids-overwegingen kunnen personen zonder uitnodigingskaart niet worden toegelaten.

Helaas beschikt de Ambassade niet over alle emailadressen van Nederlanders woonachtig in Kairo. U wordt vriendelijk verzocht de inhoud van dit bericht met uw Nederlandse contacten te delen.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Ambassade Kairo

Dit bericht kreeg ik onlangs in de mailbox, dus nu maar eens kijken of de Hollandse Nieuwe neergestreken is op de ambassade, want daar heb ik best wel even trek in eigenlijk. Zoals jullie weten komt de post op mijn huisadres meestal niet aan. Ik heb ook nog nooit een postbode gezien in Port said, maar na de inschrijving op de ambassade kreeg ik wel direct post: een blauwe envelop…

Categories: Gadgets

Post navigation

6 thoughts on “Uitnodiging

 1. Johanna

  Als het van die blauwe enveloppen zijn zoals die hier, dan word je er niet zo gelukkig van. Dan maar helemaal geen post 😛

 2. kees

  leuker kunnen we het niet maken,makkelijker wel 😉

 3. fam Tetteroo

  Er is er een jarig Hoera! Hoera!
  Dat kun je wel zien dat is hiiijjjjjjjjjj!
  Hieperdehiep Hoeraaaaaa!!!
  Dikke smakkerds van de fam Tetteroo uit dat mooie Boskoop 😉
  Proost Robert en nog vele jaren! 😀

 4. aap

  dus die envelope met je verjaardagskaart en geld hebbie ook niet? 😀

 5. De duvel sch…… altijd op een hoop. Als Tet een blauwe envelop ontvangt, hoeft tie alleen maar te wachten wanneer het gestort wordt. En het geld wat Aap voor zijn verjaardag heeft gestuurd, is volgens mij onderweg door Egypte verdubbeld. Groetjes van jou Pa die altijd een dubbeltje is gebleven. 😦

 6. Hallo beste lezers, hij heeft zelf niks gemeld, maar tetje vaart op dit ogenblik op de ASSAM met de zeekadetten door de biesbos. Dus, hij heeft even vakantie……. 8)

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: