Terug van vakantie

Het is alweer lang geleden maar na een vakantie in Nederland ben ik weer terug op de site. Naar aanleiding van vele bemoedigende reacties beloof ik plechtig wat meer te plaatsen dan ik de laatste maanden deed. Gezien mijn camera wederom gestolen is in Nederland (alsmede een digitale video camera, geld, bankpassen en een auto) heb ik nog even geen begeleidende plaatjes, maar momenteel bestudeer ik de werking van een nieuwe Sony Digicam en zal spoedig laten zien hoe de terminal veranderd is de laatste weken. Ben zojuist begonnen een nieuw vak uit te oefenen bij de baas: training, recrutering en nog een handvol projecten, voldoende stof om spoedig weer een en ander hier te noteren.


Vermist; een blauwe Peugeot 205 met kenteken TDNX95, dus kijk ff onder het rijden…

Categories: Gadgets

Post navigation

4 thoughts on “Terug van vakantie

 1. Jammer Robert, deze foto kan ik niet gebruiken i.v.m. kenteken nr…groetjes Pa…

 2. aap

  drommels drommels en nog eens dommelsch 😀

 3. Johanna

  ‘t Houd niet op he! Balen man.
  Ik hoop dat het hierbij blijft. Fijn om weer wat te lezen van je.

  vanuit een 8) arnhem jo

 4. Deze auto is gelukkig weer terug gevonden. 😀

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: