Bericht van de Nederlandse ambassade aan alle Nede

In februari 2006 werd in Egypte officieel vogelgriep geconstateerd. Begin maart 2006 zijn er vijf gevallen van menselijke besmetting geïdentificeerd. Inmiddels is dat opgelopen tot 11 gevallen. De Egyptische overheid treft maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. Er is op grote schaal geslacht in zones rondom besmettingshaarden en transport tussen provincies is verboden.

HATSJOE!!!

In zeer zeldzame gevallen kunnen sommige varianten van het vogelgriepvirus ook mensen infecteren. Dit gebeurt alleen door intensief contact met besmette watervogels of pluimvee. Indien u last hebt van griepverschijnselen dient u contact op te nemen met uw arts, zeker indien u in contact bent geweest met vogels of pluimvee.

Zelf ben ik tijdelijk op vis overgestapt…

Categories: Gadgets

Post navigation

3 thoughts on “Bericht van de Nederlandse ambassade aan alle Nede

  1. Als je zo’n vogel tegenkomt weet je zeker dat het mis is en dat je behoorlijk besmet bent haha.
    Enne of ik over op de vis zou gaan, weet ik ook nog niet zo in deze situatie 😕

  2. Blom

    hahahahahahaahAAA tsjoee

  3. aap

    zolang er maar geen veren uit steken van je kipburger is het best 😉

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: