Oporto lunch

Ik besloot even een blokje om te lopen in het Zen Cluster van de Discovery Gardens hier in Dubai. De verschillende straten blinken vooral uit in Indiase en Arabische eethuisjes. Het enige Westerse hier is een Subway.

Twee blokken verder trof ik een leuk uitziend zaakje genaamd Oporto, ingericht als een soort van blokhut, veel houtwerk, houten vloer, bakken gevuld met vers brood en veel zorg voor het oog in de verschillende details.

20120505-181019.jpg

De cold chef, een chicken burger met beef bacon en cheece was helaas veel te nat en glibberig van de saus, terwijl het brood en de patat aangenaam vers waren.

20120505-181739.jpg

Nou goed, vooruit, een krappe voldoende, ik moest maar eens terugkeren en het dan opnieuw proberen met minder saus en zonder beef bacon, want dat laatste is toch eigenlijk alleen goed van varkensvlees. Wel neem ik nog even een een zak van die verse broodjes mee want die zijn per definitie moeilijk te verkrijgen hier in de Golf.

Categories: Smakelijk eten! | Tags: , , ,

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: