21 jaar later

vlnr: Berno, Robert, Arthur,Jan (met hoed), Jaap en Martin
Afgelopen weekend was het zover, 21 jaar na het nemen van bovenstaande foto kwamen wij – klasgenoten van de Zeevaartschool – weer eens bij elkaar. Het was het groepje waarvan elke vrijdag ochten kwart over elf het weekend begon, en dat openden we met een biertje in het nog steeds legendarische cafe Melief Bender in Rotterdam.
vlnr: Jan, Robert, Martin, Jaap, Arthur en Berno
Omdat 5 van de 6 vrijwel direct zijn gaan varen hebben we elkaar eigenlijk nooit meer gezien of gesproken en dus waren er in totaal ruim een eeuw sterke zeemansverhalen uit te wisselen, wat we onder anderen aan een ruim gevulde tafel hebben gedaan. Hilarische momenten te over en goede oude tijden werden herbeleefd. Het zal niet de laatste keer zijn en Martin nodigde ons al uit over 5 jaar bijeen te komen in Noorwegen waar hij nu woont en werkt. Wordt dus vervolgd.
Categories: Flashback, Observaties, Smakelijk eten!

Post navigation

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: